Koko viikonloppu pelkkää Pekkaa

Kuten olen aiemmin saattanut jossain todeta, Pekka Heino (Brother Firetriben laulaja) on yksi lempi artisteistani ja esikuvistani. Pekan heittäessä keikkaa Tampereen suunnalla, tavaksi on muodostunut suunnata perjantain keikalle Ruby and Fellakseen ja lauantain keikalle Jack the Roosteriin. 1.-2.9 viikonloppu ei ollut poikkeus tuohon sääntöön.
Perjantaina kolme innokasta fania suuntasi Ruby and Fellakseen. Istuskeltiin virvokkeiden äärellä keskustellen ja muistaakseni joskus puolenyön aikoihin Pekka aloitti keikkansa Louie So mukanaan. Istuskeltiin hyvillä paikoilla ja nautittiin akustisesta keikasta. Tuli kuultua taas paljon ihania coverbiisejä.



Lauantaina ystäväni Turun suunnalta saapui luokseni ja vietettiin mukava päivä herkkujen, shoppailun ja leffojen parissa. Ilta kului ystävien kanssa juomapelien ja valkkarin parissa. Lähdettiin suuntaamaan Jack the Roosteriin ja saatiinkin aika kauan odotella ennen keikan alkamista. Roosterin lauantainen keikka ei ollut akustinen ja tuli kuultua vähän eri biisejä kuin perjantain keikalla. Fiilis oli hyvä ja keikka ei tälläkään kertaa tuottanut pettymystä. Viimeisen biisin aikana suunnattiin tanssilattialle ja koko Rooster tanssi. Ilta jatkui meidän osalta vielä karaokekopissa laulellen ja mielenkiintoisten keskusteluiden parissa.



Comments

Popular Posts