Meinasin nukahtaa Superalkoon

Mietittiin, että olisi kiva tehdä vielä tälle kesälle jokin reissu. Aikaa ei liiemmin ollut mihinkään pitkään reissuun, mutta päätettiin loppukesän ja tulevan syksyn kunniaksi lähteä päiväreissulle Tallinnaan. Reissu olikin oikein onnistunut ja ajattelinkin listata tähän mitä Tallinnasta jäi käteen.

- Väsymys
Pieni vinkki vitonen: älä lähde päivän shoppailureissulle Tallinnaan kahden tunnin yöunien jälkeen. Nimittäin me teimme sen virheen, koska joku nimeltä mainitsematon halusi edellisenä iltana päästä Antti Railion keikalle. Lopputulos: meinasin nukahtaa illalla Superalkoon.

- Laivan kahvila
Ajateltiin menomatkalla mennä laivan kahvioon aamupalalle ja moni muu oli saanut myös saman idean. Etsittiin pitkään paikkaa, missä oltaisiin voitu syödä. Lopulta eräs ystävällinen eläkeläispariskunta suostui jakamaan pöydän meidän kanssa.






- Kauppakeskus Kristiine
Taksikuskina toiminut mersumies kiidätti meidät suoraan satamasta kauppakeskus Kristiineen. Odotin kieltämättä tältä kauppakeskukselta enemmän. Liikkeitä oli paljon, mutta ei oikein mitään itseni tyylisiä liikkeitä. Löysin kuitenkin Happy Socks nimisestä kaupasta ihania sukkia.

- Vanhakaupunki
Kun kerran Tallinnassa oltiin, niin pitihän sitä käydä vanhassa kaupungissa. Pidän kyseisestä paikasta todella paljon. Vanhassa kaupungissa on ihan omanlainen tunnelma ja pienet kadut ja rakennukset ovat hienoja. Lisäksi vanhasta kaupungista löytyy paljon eri liikkeitä ja ravintoloita.

- Hell Hunt- Pubi
Etsittiin pitkään hyvää ruokapaikkaa ja meille suositeltiin vanhan kaupungin Hell Hunt- pubia. Tämä oli ehdottomasti reissun kohokohta. Paikka näytti ihan tavalliselle pubille, mutta ruokalistalta löytyi erittäin halvalla vaikka ja mitä. Alkupalaksi otettiin valkosipulileipää kurkkukastikkeella, mikä oli aivan ihanan makuista. Pääruoaksi söin katkarapu-sinihomejuustopastaa ja poikaystävä söi pihviannoksen. Molemmat ruoat ylittivät reippaasti kaikki odotukset. Englantiakin tuli treenattua ruokia tilatessa.








- Nautica-kauppakeskus
Hassua, miten en Kristiinestä löytänyt mitään, mutta sataman lähellä olevassa Nautica-kauppakeskuksessa oli vaikka mitä. Mukaan tarttui hiustuotteita, sormuksia ja juustoja. Kannatti siis todellakin käydä

- Pakollinen katkarapuleipä
Ehkä suurin heikkoukseni on laivan katkarapuleivät. Yleensä yritän vältellä näitä ylikalliita herkkuja, mutta takaisintulomatkalla sorruttiin ja syötiin katkisleivät.

- Laivasta poistuminen
Laivasta poistuminen oli erityisen jännittävää sen tavaramäärän kanssa. Eräs raahasi juomakärryä laatikot heiluen ja muovikassista meinasi revetä sanka. Onneksi päästiin autolle aiheuttamatta mitään sen suurempaa vahinkoa.

Comments

Popular Posts