Viikko vanhoilla kotikulmilla


Olen ollut viimeksi vanhoilla kotikulmilla näin pitkään yli vuosi sitten, ennenkuin muutin Tampereelle. Nyt ajattelin korjata asian ja tulla Turun seudulle viettämään heinäkuun alkua ja viihdyinkin täällä viikon ajan. Tunnelmat kuluneesta viikosta ovat ristiriitaiset. Oli ihanaa saada viettää kunnolla laatuaikaa perheen kanssa, nähdä ystäviä ja pyöriä tutuilla paikoilla. Mutta kuitenkin sitä alkaa huomata loppuviikkoa kohden kaipaavansa omaa rauhaa, sitä että voi tulla ja mennä miten haluaa ja olla välillä hiljaisuudessa. Sitä alkaa kaivata takaisin kotiin,omaan sänkyyn ja takaisin nykyisille kotikulmille. Kuitenkaan en vaihtaisi tätä viikkoa mihinkään ja jos aika riittää, aion tehdä elokuussa samanpituisen visiitin tänne.

Mitä viikon aikana tuli sitten puuhailtua? No vaikka ja mitä. Alkuviikosta vietin yhden illan meidän kaveriporukan (bitchporukan) kanssa. Oli erittäin rentouttava ilta ja paljon tuli taas naurettua. Näiden bitchien kanssa ei tylsää tule koskaan. Ilta sisälsi hyvää ruokaa ja hemmottelua. Jalkahoitoa, kampauksia, kynsien lakkausta ja muuta samanlaista. Pitää ottaa samanmoinen ilta uusiksi joskus.




Seuraavana päivänä näin yhtä ystävää ja yllätys yllätys mentiin syömään kiinalaiseen buffettiin. Rrrakastan kiinalaista ruokaa ja vietettiinkin useampi tunti ravintolassa jutellen ja syöden sushia, kanaa ja lihaa. Sen jälkeen pidettiin pieni ostoskierros. Mistä tietää tulleensa aikuiseksi? No siitä, että ostoskierros päättyy kaupan pesuaine ja siivousosastolle, jossa vertaillaan moppeja ja pesuaineita.

Kuten jo aiemmin mainitsin, viikko sisälsi paljon laatuaikaa perheen kanssa. Käytiin ajelemassa Rymättylässä ja katseltiin hienoja maisemia, herkuteltiin ja tehtiin hyvää ruokaa sekä käytiin yhtenä päivänä Naantalin Kesärannassa uimassa ja grillaamassa. Uimisesta ei tullut mitään, sillä merivesi oli järkyttävän kylmää, mutta kyllä siellä tuli käytyä kastautumassa.



Loppuviikosta tuli käytyä tekemässä pieni saaristoristeily perheen ja poikaystävän kanssa. Syötiin laivan buffetissa erinomaista ruokaa, tuli täydennettyä juomavarastoa (lue: tämän takia laivalle lähdettiin) ja nautiskeltua laivan kuoharia. Maisemia katseltiin ja kuunneltiin musiikkia. Loppuristeilystä nähtiin vielä tanssishow.




















Comments

Popular Posts