This moment is unbreakable

Kuten olen jo joskus saattanut todeta musiikki on ihanaa! Mutta mikä onkaan vielä ihanampaa? No livemusiikki tietysti! On aivan eri asia kuunnella kotona Spotifysta biisejä kuin todistaa paikanpäällä omaa lempibändiä. Siinä on jotenkin vaan ihan erilainen fiilis.
Helteisenä heinäkuun viikkona pääsin todistamaan livemusiikin upeutta jopa kaksi kertaa. Molemmat olivat baarikeikkoja, joista pidän erityisen paljon. Baarikeikoilla tunnelma on intiimimpi ja fiilis on erilainen kuin esimerkiksi festarikeikoilla.
Tällä viikolla Tampereella starttasi Tammerfest -viikko, joten tapahtumaa oli vaikka ja mitä. Keskustorilla oli esiintyjiä joka päivä ja melkeinpä jokaisessa kuppilassa oli joku esiintymässä. Keskiviikkona päätettiin mennä ystävän kanssa Bar Ihkuun katsomaan Kotipelto, Liimatainen & Kupiainen trion keikkaa. Olen kuunnellut Stratovariusta jo pitkään ja nyt oli ihanaa päästä ensimmäistä kertaa kyseisen trion keikalle. Porukkaa oli paljon ja kuultiin keikan aikana vaikka mitä biisejä. Stratovariuksen tuotantoa tuli kuultua mm. Hunting high and Low ja Unbreakable. Trio soitti myös muiden biisejä, esimerkiksi keikan lopussa kuultiin Europen Final Countdown. Täytyy sanoa, että on ihanaa kuunnella Kotipellon laulavan, sillä siinä vasta mahtava ääni.




Lauantaina eksyttiin Ratinaan kuuntelemaan ohimennen Tammerfestejä ja siellähän se Cheek heilui lavalla. Lähdettiin kuitenkin suuntaamaan Ruby and Fellakseen, jossa oli tarjolla meille sopivaa livemusiikkia. Esiintymässä oli Jerkka Virtanen ja mukana menossa oli myös Joni Valkeejärvi. Jerkka on siis uusin The voice of Finland voittaja ja on tehnyt jo ainakin muutamia baarikeikkoja täällä Tampereen suunnalla. Pitää mennä uudelleen kuuntelemaan, sillä tälläkin artistilla on mielettömän hyvä soundi. Keikasta mielenkiintoisen teki täysin erilaiset biisit, joita coveroitiin. Mukana oli rockbiisejä, suomirokkia, poppia ja jopa Aviciin kappale. Tupa oli täynnä porukkaa ja tunnelma katossa.



Comments

Popular Posts