Ihanaa elämää

Kesäkuun viimeinen viikonloppu. Pitkästä aikaa ensimmäinen kokonainen viikonloppu ilman yhtään mitään suunnitelmia. Todella omituinen tunne, sillä yleensä olen haalinut itselleni valmiiksi paljon tekemistä ja suunnitelmia. Kai vähän niin kuin kammoksun sitä ettei ole mitään tekemistä. Että pitää vain olla itsensä ja ajatustensa kanssa.
Mutta asiaan... Keksin kuin keksinkin itselleni mukavaa tekemistä koko viikonlopulle. Tuntui hyvältä, että pystyi hetkessä päättämään mitä halusi tehdä. Lauantaina Särkänniemessä oli lomakauden avajaiset ja siellä oli esiintyjien joukossa myös Jonne Aaron. Jonnea tuli kuunneltua enemmän Negativen aikoina, enkä edes muistanut miten hyvää musiikkia ja ihania biisejä Jonne on soolourallaan tehnyt. Todistettiinkin ystävän kanssa tätä keikkaa eturivistä. Oli ihanaa fiilistellä hyvässä ilmassa hyvän musiikin tahtiin. Keikan jälkeen päästiin myös tapaamaan Jonnea. Viikonlopun jälkeen onkin tullut nyt sitten kuunneltua näitä biisejä oikein urakalla.






Lauantaina keikan jälkeen kaljahammasta alkoi kolottaa, joten saatiin extempore idea lähteä Herwoodiin (tuttavallisemmin Hervantaan) pussikaljalle. Olin kuullut Suolijärven lenkkipoluista ja uimarannasta aikaisemminkin ja oli kyllä niin hieno paikka, että pakko päästä joskus uudelleenkin käymään. Siellä sitten juotiin, nautiskeltiin, istuskeltiin laiturilla, kuunneltiin musaa ja laulettiin mukana. Saatiin olla rauhassa, sillä meidän lisäksi Suolijärvellä oli vain lokkeja ja sorsia. Loppuillasta saatiin mahtava idea mennä uimaan alusvaatteissa. Kiva vähän irrotella näin kesällä, ainoa miinus vaan, että oltiin bussissa kuin uitettuja koiria.





Sunnuntaina päätin lähteä käymään Raumalla ystävän luona, jonka olen tuntenut jo 14 vuotta ja jota tulee nähtyä aivan liian harvoin. Tehtiin yhdessä ruokaa, timjamilohkoperunoita ja kasvispihvejä ja onnistuttiinkin oikein hyvin ruoanlaitossa. Tuli katseltua leffoja ja otettua rennosti. Myöhemmin päätettiin vielä lähteä Rauman kesäyöhön kävelemään. 20 hyttysenpistoa myöhemmin päädyttiin Rauman satamaan ja sen jälkeen Otanlahteen. Täytyy kyllä sanoa, että rakastan kesäöitä. Niissä on vaan sitä jotain.




Comments

Popular Posts